GEACCEPTEERD!
Heee!!
Jaaa jaaaa ik ben geaccepteerd voor het high school programma in Argentinie! Wat ben ik daar blij om, en vooral ook erg opgelucht. Gelukkig gaat deze keer alles wel door! Vorige week kreeg ik te horen dat ik voorlopig was geaccepteerd, maar ze hadden nog een kopie nodig van mijn hele passpoort. De volgende dag heb ik snel een nieuw passpoort aan gevraagt, want mijn vorige is bijna verlopen. Woensdag kon ik em ophalen, en heb ik em helemaal gekopieerd en naar Travel Active gestuurd. Vanuit daar is hij naar Argentinie gestuurd, en gister kreeg ik het goede nieuws dat ik OFFICIEEL ben geaccespteerd voor het high school programma in Argentinie voor school jaar 2011-2012. Nu gaat WEP de Argentijnse organisatie op zoek naar een gast gezin voor mij. Over 76 nachtjes (volgens mij) vertrekt ik richting Buenos Aires! Ik heb er heeel veeeel zin in! Maar ga nu even flink leren om mijn eindexamen te halen!.
Groetjessss!
Spannnnend! Ben benieuwd naar alle verhalen (die je wel veel moet schrijven hoor, met foto's!)