vliegtuigen, argentijnen en mate.
Hola Amigos!
Jaaa jaaa live vanuit Argentinië. Dit is al weer dag 2 in het altijd zonnige, (nou ja altijd) Argentinië! Laten we beginnen bij het begin. Samen met Kiki Lotte en Jenske vloog ik donderdag naar Argentinië. Het begon al goed, ik kreeg maar een border kaart of hoe zoon ding ook heet in plaats van 2, de andere kregen er wel twee. Maar goed, die zou ik in Parijs wel kunnen krijgen. Eenmaal in Parijs aan gekomen, had ik vrij snel me tweede border pas, jaa pas heet dat. Dus dat ging weer goed. Toen na een paar uur zaten we in het vliegtuig naar Buenos Aires, nu ging het toch echt beginnen. In het vliegtuig zaten we gelukkig redelijk dicht bij elkaar in de buurt, ik zat naast jenske, achter jenske zat kiki en daar een beetje achter langs zat lotte. In het vliegtuig hadden we elk een tv´tje, dus ik heb Shark tale gekeken, want dat was een van de weinige nederlandse films die er te zien waren. Na 13 lange uren eindelijk aangekomen in Buenos Aires Argentinie, stonden daar de mensen van WEP op ons te wachten. Na nog langer wachten op alle 48 andere studenten vertrokken we naar Rosario. Daar kregen we een kamer indeling, ik ben in een kamer ingedeeld met een armikaan italiaan en duitser maar de amerikaan is inmiddels ingewisseld in nog een duitser, omdat de duitser onenigheid had met een deense! Savonds eten en toen viel iedereen om en gingen we eindelijk slapen. Zo vandaag dag 2 in argentinie. na een heel zoet argentijns ontbijt kregen we spaans lessen. ik zit in het laagste spaans klasje met bijna alle nederlanders haha. wij zijn het slechste :P. Smiddags gingen we varen op de Paraná rivier, dat was echt heel leuk. Toen kregen we nog een soort workshops over hoe we met ons gastgezin in verschillende situaties moeten omgaan, en toen eindelijk eten, want jaa ze eten hier pas om 8 uur en dat is echt wennen, je rammelt van de honger maar, zo laat eten ben je weer over je honger heen. en nu zitten we in de tuin kamer zo iets, een kamer buiten op het dak maar wel binnen zeg maar. Ik heb echt al veel grappige cultuur verschilletjes gezien, en weetje: het is hier winter maar de mensen zwemmen vrolijk in de paraná rivier en lopen gewoon in hun zwembroekje! dus dan kun je wel voorstellen wat voorn weer het is, het is gewoon lekker weer, maar dan wel met zoon koude wind lucht. dus wel zoon winter lucht zeg maar, als je snapt wat ik bedoel. Net hebben we gezellig you tube filmpjes zitten kijken, en straks een keertje slapen denk ik. Het is nu inmiddels half 4 in nederland dus hier een uur of half 11 savonds. Mijn verhaal is vast heel wazig maar dat lukt nu even niet anders. Met mij gaat alles goed, het is hier heel leuk, ik heb het naar me zin, helemaal toppie! Ik denk dat snel een nieuwe blog volgt, misschien gaan we morgen naar een internet cafe, dat is heel goedkoop, ongeveer 70 euro cent voor 40 minuten computeren. Mijn mobiel doet het hier niet, dus ik moet even kijken of ik volgende week een sim kaartje kan kopen. zodat ik kan smsen misschien, als dat niet heel duur is, ik kan wel soms op me mail kijken maar ik weet niet hoe vaak. Maar alles gaat goed, het is hier gezellig met alle duitsers, denen, amerikanen, italianen, noren, belg (eentje), finnen, zweedse en oosterijkers.
Hasta luego mis amigos!
liefs anke!
Aaah, wat cool dat je nu al iets stuurt!:D Klinkt heel gaaf allemaal, succes nog met je volgende lessen Spaans (daar moet ik volgende week aan geloven, haha!) Ben benieuwd naar je volgende blog!
Aaaaah Ankie, super tof dat je Spaans leert! Kun je straks in Nederland helemaal Spaans praten haha! Fijn dat het allemaal goed gaat en dat het leuk is!
Veeel plezier nog
Ik blijf je volgen
liefsssss
Aah anke want vet om nu al wat van je te horen!! heel veel plezier daar en ik blijf je volgen!!
Lobbi
Hola,
Wat leuk om van je te horen. Ik hoop dat je het ook leuk vind in je gastgezin. En nog heel veel plezier.
Groetjes anoniem.
*bs*
heeee ankjee
leuk om wat van je te horen!
het klinkt allemaal erg leuk, leuk ook al die verschillende studenten uit andere landen. nog heel veel plezier en ben benieuwd naar je volgende verhaal!
veel liefs chris
Hee Anke..
Wat leuk om zo snel al iets van je te horen!
OOk fijn dat je het heel leuk en gezellig hebt daar..
Ben benieuwd naar je volgende verhaal/verhalen!
Liefs..
Fijn om te horen dat het leuk is!
Gelukkig heb je een Lotte bij je, dan kan er niet veel meer mis gaan.
xx
Hooooi,,..;p
Fijn dat het goed met je gaat
en dat je het naar je zin hebt.!!
ik hoop dat het nog leuker word
groetjes Milou seuren
Hoi Anke
ik vind het fijn om te horen dat alles goed met je gaat!
en hoe gaat het met alle talen enzo? lijkt me toch wel moeilijk om het allemaal onder de knie te krijgen nouja ik wens je vooral veel plezier, en geniet ervan.
Groetjes , je liefste nichtje Dide Seuren
Hee Anke!
Fijn om te horen dat het allemaal goed gaat met je!
Lukt het al een beetje met het Spaans?
Ik ga je blog goed in de gaten houden ;)
xxxx
Hee ankeee,
wat leuk dat je nu al zo'n ervaring op doet!
ik ga je nu al missen ankepanke
klap blaas wasknijper!!
hihi you know (L)
Hy Anke!
Leuk verhaal zeg!!
ik hoop dat je het er naar je zin hebt :)
heeeel veel plezier daar
X